Sötsug.

Förresten; i dag firar jag och mitt "onödigt socker och fett"-förbud en månad. På en månad har jag inte ätit godis, chips, kakor, läsk, glass eller annat onyttigt. Måste dock erkänna att jag syndat med efterrätt två gånger, men när någon fyller 18 resp. 85 kan man faktiskt inte låta bli! x)




Kommentarer
Postat av: Net

I admire you!

2009-02-08 @ 20:43:55
Postat av: Fanny

Oj vad duktig du är! Själv äter jag sånt där gottis en-två dagar i veckan. Man måste ju njuta av livet också. ;-) Jag resonerar så att om man tar bort allt roligt så blir livet tråkigt.. Självklart är inte godis det som ska utgöra majoriteten av det roliga, men jag skulle ljuga om jag säger att choklad inte piggar upp en fredagskväll med film och vänner. Eller vad säger du?

2009-02-09 @ 17:23:28
Postat av: Me, myself and I.

Fanny; Jag håller hellt och hållet med, det behvös lite gott här och där för att förgylla livet. Men jag kände liksom bara att det hade blivit så mycket av det under julen och så, så jag bestämde mig för att testa att vara utan ett tag och se om man klarade det. Brukar göra det sådär 4 gånger om året kanske, det känns bra på nått vis :) Ska dock återgå till normalt tillstånd på fredag, och efter det försöka göra som du; begränsa det till 1-2 dagar i veckan. Det blir nog bäst så, tror jag :) Sen får vi se om jag får något mer galet infall efter påsk eller så, det får tiden utvisa ;)

2009-02-09 @ 20:24:39
Postat av: Cissi

Haha shit du är riktigt duktig, fattar inte alls hur du kan :P

2009-02-09 @ 20:44:07
URL: http://breakingthedawn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0