So long

Fy, vad jag är dålig! Jag har ju helt och hållet missat det där med att infomera er om min tillfälliga mormor/mamma-bloggadress i La Fraaaance. Kika in på onvivraonverra.blogg.se om ni är nyfikna vettja!

Packat & klart

Nu har jag hoppat på resväskan en sista gång för att den ska gå igen, och jag hoppas att jag fått med mig åtminstone stora delar av vad jag kommer att behöva den kommande månaden (eller mer). Nu är det marsch pannkaka i säng som gäller, och i morgon bär det av på nya äventyr. Merveilleux!


Continuum

Jag säger som Donna i Mamma Mia: What a night!

Trevlig middag, fina presenter, underhållande taxiresor, gratis shots (ett gäng på 6 på tok för gamla killar insisterade på att köpa Tequila-shots åt oss, och vi var ju inte nödbedda...), creepy kommentarer ("du ser busig ut" sa portvakten på KB till mig), dansdansdans, mera gratis shots (fyller man år så gör man!), drömprinsar och gentlemän. Fantastiskt.

För 12 timmar sedan rumlade vi i säng, och om 12 timmar ska jag stiga upp. Väskan är packad, lägenheten är fixad, flygbiljetten är utskriven och lockan 08.50 avgår planet från Kastrup. I dag bjuder Nice på 21 grader och sol, så både shorts och bikini har snällt fått hoppa ner i resväskan. Förstår ni hur mycket jag längtar?

Party like a rockstar

Jag borde inte sitta här. Jag borde fixastädahandlalagaringaordna. Och sånt. Men, jag har ju trots allt hela dagen på mig, så jag kanske kan unna mig en halvtimme eller två vid datorn. Kanske.

Ikväll kommer mina fina tjejer (nästan alla av dem) hit. Äter mat, dricker vin och snackar strunt. Sedan bär det av mot Hipp. KB. Något sånt. Cause tonight's gonna be a good good niiight...!Changeling

Efter Mando-middag blev det filmmys och Ben & Jerry's i soffan. Changeling. Den var fantastisk. Ett fantastiskt slut på en fantastisk dag, helt enkelt.


RSS 2.0