Men vi stal tillbaka den.

Nu sitter jag här, i min blinkande tomteluva, med magen full av supernyttig julmat. Köttbullar, lax, potatissallad, ostpaj, risgrynsgröt, julkola, skumtomtar, choklad och polkagrisar - allt i Viktväktarnas tecken. Eller kanske inte. Nåja, gott är det i alla fall och det är ju huvudsaken :)

Vi hade en del tur i oturen ändå, och mamma fick komma hem lagom till the gathering här hemma vid 4-tiden i dag. Trött och inte helt återställd var (är) hon och det gör fortfarande ont, men i lagom portioner så funkade allt jättebra. Det mesta blev väl som vanligt ändå och jag är helt klart nöjd med dagen! Där ser man, det går att fira jul utan att följa regelboken till punkt och pricka ;)

Julklapparna då? Jo tack, de var bara fina! Mycket från listan kom med, men gladast blev jag nog för resan till Italien i påsk (några dagar i min favoritstad nr 2, Rom, och efter det ett återbesök på den underbara gården på Sardinien där jag och mamma var på ridresa i somras), en snygg regn/vindjacka, Coldplay's "Viva La Vida", en klänning från Gant samt en snygg träningsoverallsjacka (låångt ord) för vinterjoggning. Superbra! En hel del spännande böcker, kläder, smycken, pengar och choklad fick också ta plats och jag är verkligen nöjd! Även "Be Delicious" var en julklapp från pappa, den parfymen kan jag bara inte lukta mig mätt på! Gissa vad som kommer att konkurrera med min gamla vanliga "Touch of Pink" de närmsta månaderna...? ;)

Morgondagen planerar jag att sova bort lite halvt, för att sedan ligga i soffan och kolla film hela dagen. Just film var nog det mest återkommande temat bland julklapparna i år; jag fick "Mamma Mia", Jakob en film om Elvis, en Hasse&Tage-samling och "Casino Royale", mamma fick "Inte utan min dotter" av mig och även mormor kammade hem ett exemplar av "Mamma Mia". Jisses, den filmen måste ha sålt helt galet, jag tycker var och varannan person man pratar med har köpt/ska köpa den!

Nä, nu ska jag gå ut i köket och dricka en kopp te med min käre far, prata igenom dagen och suga i mig den sista julaftons-känslan. En och annan skumtomte också, kanske? Gosh, det är ingen ände på det. Ganska så härligt, dock.

God jul!
:D



  

Kommentarer
Postat av: tove

Det låter bra att ni stal tbx julen! :D Oo en italien-resa låter inte så dåligt o inte dem andra sakerna förövrigt heller. Dock kan inegn slå min käpphäst med ljudeffekter :D

2008-12-25 @ 18:18:29
Postat av: Me, myself and I.

haha, käpphäst med ljudeffekter låter minst sagt... annorlunda! xD

2008-12-25 @ 18:53:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0